Yoep van Werkhoven

Yoep van Werkhoven, 21

Ondernemer sinds: 2019

Samen met mijn compagnon zet ik bij Social Flex Productions vacatures om in video vacatures, zo creƫren wij een betere match tussen werkgever en potentiƫle werknemer. Kortom, wij verbinden samen!

Creativiteit is voor mij het leukste wat er bestaat en bij het maken van video vacatures kan ik al mijn passie kwijt. Mijn grote droom is een eigen communicatiebureau met alle facetten die daarbij komen kijken.

Doordat ik als grafisch ontwerper veel opdrachten binnenkreeg die steeds groter werden ben ik begonnen als ondernemer. Vooral de vrijheid die daarbij komt kijken vind ik erg fijn, ik bepaal zelf wanneer en met wie ik werk. Ook behoud ik op die manier de controle en kan ik mijn duidelijke visie van wat ik wil maken uitvoeren.

In 2,5 jaar tijd heb ik een netwerk opgebouwd en naast mijn werkzaamheden als grafisch ontwerper ook veel gedaan in de evenementenbranche. Verder heb ik me verdiept in het maken van websites. Ik sta altijd open voor het helpen van andere ondernemers en samen te kijken naar wat we elkaar eventueel kunnen bieden. Op dit moment ben ik druk bezig met het zoeken naar werkgevers die hun lange, saaie vacature willen omzetten in een video vacature die een verhaal verteld en de juiste match aantrekt.

www.socialflexproductions.nl

 

Meer weten over Yoep van Werkhoven?