Simone Michielsen

Simone Michielsen, 27

Ondernemer sinds: 2020

In januari ben ik voor mezelf begonnen als fotografe. Naast fotografie houd ik me al langere tijd bezig met styling en vormgeving, wat een goede combinatie is met beeldcreatie. Verder ben ik werkzaam als social media content creator voor verschillende bedrijven in Tilburg.

Fotografie doe ik in allerlei richtingen maar het liefst fotografeer ik mensen. Intens
gelukkig word ik van het vastleggen van een bepaald beeld dat ik voor ogen heb. Als autodidact, door heel veel te oefenen en mee te lopen met andere fotografen, heb ik het vak fotografie geleerd. Mijn droom is om ooit de wereld over te vliegen en verschillende editorials te schieten voor grote magazines. Daarnaast hoop ik ooit mijn fotoprints als kunst te kunnen verkopen (aim high right?).

Het ondernemerschap zit echt in mijn bloed, ik kom uit een ondernemersfamilie. Heerlijk vind ik het om zelf te bepalen wat ik wanneer doe en op welke manier. Als zelfstandig ondernemer kan ik in mijn eigen (vaak veel te snelle) tempo dingen aanpakken en zie ik het nut in van de dingen die ik doe. Andere ondernemers help ik graag met het visueel vastleggen van hetgeen dat zij naar de buitenwereld willen communiceren, daarnaast kan ik mijn kennis delen over de praktische zaken die komen kijken bij het starten van een onderneming. Het is leuk en leerzaam om andere jonge ondernemers te ontmoeten en te kunnen praten over alles wat er komt kijken bij het ondernemerschap.

www.simonemichielsen.nl

Meer weten over Simone Michielsen?