Oussama Ouali

Oussama Ouali, 19

Ondernemer sinds: 2020

Als ondernemer ben ik officieel pas net gestart maar ik ben al ruim een half jaar bezig met het geven van trainingen en het vormgeven hiervan. De trainingen die ik aanbied gaan over pitchen, storytelling en public speaking. Daarnaast host ik zelf ook nog evenementen.

Zelf heb ik de skills in huis om een boodschap goed over te brengen naar de buitenwereld. Veel mensen hebben een boodschap maar kunnen deze niet overbrengen, dat is wat ik ze wil leren!

Voor nu is mijn droom om genoeg opdrachten binnen te krijgen om samen met iemand anders mijn kennis zo veel mogelijk te verspreiden.

Ik kies voor het ondernemerschap omdat ik graag de vrijheid heb in alles wat ik doe zonder externe invloeden. Binnen een bedrijf zit je vaak vast aan regels en leidinggevenden waardoor er geen ruimte is om mijn creatieve en ontdekkende aard tot zijn recht te laten komen en ik de kans krijg om mijn potentie ten volste waar te maken.

Andere (startende) ondernemers kan ik helpen door de trainingen die ik aanbied. Juist deze groep heeft veel baat bij mijn pitch en storytelling trainingen. Het idee wat ze hebben voor hun onderneming heeft een verhaal, en dat verhaal heeft een boodschap die ze willen overbrengen. Daar kan ik ze bij helpen! Daarnaast heb ik een groot en wijdverspreid netwerk dus als ik zelf niet de juiste persoon ben om te helpen ken ik vaak wel iemand die daar wel de juiste persoon voor is.

 

Meer weten over Oussama Ouali?