Marit Kamp

Marit Kamp, 23

Ondernemer sinds: 2017

Omdat ik na de universitaire bachelor muziekwetenschap mijn interesse voor muziek ook graag praktisch wilde toepassen, startte ik als DJ. Vanuit mijn studentenkamer begon ik met het uitzenden van sessies waarbij ik een uur lang live muziek mixte. Dit heeft zich nu ontwikkeld tot het draaien op grote festivals als Best Kept Secret, Lowlands en Valkhof festival.

Wat mij uniek maakt als DJ is dat ik met mijn muziek een verhaal wil vertellen. Ik draai mijn nummers niet zomaar. Achter ieder nummer zit een gedachte, een gevoel of een idee. Ik wil luisteraars doen verbazen over al het moois dat de muziekwereld te bieden heeft.

Naast muziek ben ik ook geïnteresseerd in visuele media zoals film en fotografie. Daarom besloot ik de master New Media Design aan de Tilburg University te volgen. Ik droom ervan mijn interesse voor visuele media en muziek te combineren door music supervisor te worden, waarbij ik muziek bij beelden uitzoek.

Ondernemerschap past heel goed bij mij, ik ben graag zelfstandig bezig en heb sterke idee├źn over hoe dingen moeten gaan. Dit maakt ook dat ik heel gepassioneerd ben over de dingen die ik doe. Ik ben daarnaast graag met verschillende projecten tegelijkertijd bezig, al kan dat veel stress opleveren. Dit is iets waar andere ondernemers mij bij kunnen helpen. Om mijn droom om music supervisor te worden tot werkelijkheid te maken moet ik daarnaast mensen leren kennen die films regisseren, maken of scripts schrijven.

Ik hoop dat ik mijn passie voor mijn hobby’s, mijn werk en mijn ondernemerschap kan overbrengen op anderen. Het is zwaar, het is moeilijk en het is soms mega shit, maar dit is het allemaal waard als je doet wat je leuk vind. Als je die kans hebt, moet je hem stevig aanpakken en er 100% voor gaan, met passie, gevoel en liefde.

www.djwaves.nl

Meer weten over Marit Kamp?