Manouk Eenig

Manouk Eenig, 29

Ondernemer sinds: 2014

Na mijn studie besloot ik te gaan werken als freelance eventmanager en later als duurzaamheidsadviseur in de vrijetijdssector en begeleidster van start-up projecten. In 2018 heb ik mijn bedrijf een naam en een huisstijl gegeven en is Projectburo Eenig ontstaan.

Ik onderneem omdat ik er blij van wordt, energie van krijg, gelukkiger van wordt én omdat ik er goed in ben. Het projectmatig werken vind ik erg leuk omdat ik veel te zien krijg van allerlei plekken. Ik heb nooit echt voor een baas willen werken en vind het fijn dat ik werk en privé makkelijk kan combineren zonder dat ik verantwoording moet afleggen.

Mijn droom is om uiteindelijk een eigen festivallocatie te hebben waar ik het hele jaar door allerlei activiteiten kan organiseren. Het liefst met horeca en accommodatie erbij en alles zo duurzaam en zelfvoorzienend mogelijk. Ik ben daarnaast altijd op zoek naar leuke projecten waar ik aan kan bijdragen!

Ben jij een startende ondernemer en zit jij in mijn straatje? Ik help en begeleid je graag om je concept verder vorm te geven.

www.eenig.nu

Meer weten over Manouk Eenig?