Kianne Hooker

Kianne Hooker, 38

Ondernemer sinds: zal starten in de zomer als ondernemer in Wijkcentrum ’t Sant¬†¬†

Met stichting ULIK (Uw Leven Is Kansrijk) lever ik programma’s op maat voor zowel individuen als groepsactiviteiten met als doel iedereen die aanklopt zo goed mogelijk te leiden naar een gezonde en vitale levensstijl. De basis is voeding, beweging en rust.

Een gezonde geest woont in een gezond lichaam. Vanuit mijn persoonlijke ervaring ben ik er van overtuigd dat door middel van een gezonde levensstijl veel fysieke en mentale ziektes vermijd en/of hersteld kunnen worden. Depressie, eenzaamheid, obesitas, burn-out en chronische ziekten komen steeds vaker voor binnen onze samenleving. Door een andere mindset kunnen we als samenleving heel wat sterker en positiever komen te staan!

Mijn droom is om ooit uit te breiden naar een soort retreat centrum in het groen, waar zowel particulieren als bedrijven een intensief programma kunnen volgen voor 1 of meerdere dagen met de mogelijkheid tot verblijf.

Ik heb gekozen voor ondernemen omdat ik het gevoel heb zo meer mensen te kunnen bereiken met mijn positiviteit en zo meer te kunnen betekenen voor de samenleving.

Andere ondernemers kan ik helpen met adviseren en motiveren om te blijven geloven, groeien en streven naar hun doel. Vaak kunnen anderen je visie niet begrijpen of vinden ze dat je je moet houden aan wat voor hun logisch is. Dit werkt beperkend voor een ondernemer met een visie die wat afwijkt van wat er al bestaat. Natuurlijk is het slim om open te staan voor advies en richtlijnen maar verlies jezelf en jouw droom niet. Blijf positief! Andere ondernemers kunnen mij helpen door bijvoorbeeld het delen van tips en ervaringen en een helpende hand in welke vorm dan ook.

Contact opnemen met Kianne Hooker?

uli.kansrijk@gmail.com