Judith van Iersel

Judith van Iersel, 28

Ondernemer sinds: 2019

Als zzp-er doe ik graag alles wat er op mijn pad komt en waar ik enthousiast van word. Ik ben afgestudeerd als ontwerpend meubelmaker en heb sinds kort mijn eigen werkplaats, werk in de horeca, ben onderdeel van het team van StadsMakers013 & NextGen013 en begeef me steeds meer in de kunst/cultuur en evenementenwereld. Ik ben dus op vele vlakken inzetbaar en daar streef ik ook naar.

Elke dag is anders, ik maak veel verschillende dingen mee en daar hou ik van. Hard werken is juist waar ik energie van krijg en binnen de culturele sector en festival- en evenementenwereld voel ik me het meest thuis. Ook is het werken met mensen en het creƫren van dingen en/of belevingen voor anderen hetgeen waar ik blij van wordt. Dit past bij alle werkzaamheden die ik doe.

Mijn grote droom is een eigen locatie in Tilburg waar ik evenementen kan organiseren die anders zijn dan alle anderen, waar alles mogelijk is en ik al mijn energie en creativiteit (en dat van anderen) volledig op kan richten.

Het ondernemerschap past perfect bij mij en wat ik wil: 100 verschillende banen in 1. Ik voel me vrij en het leven is nooit saai. Andere ondernemers kan ik helpen door mensen aan elkaar te koppelen, doordat ik op veel verschillende plekken kom en werk en ook mijn hele leven al in Tilburg woon ken ik veel verschillende mensen en hun kwaliteiten. Anderen kunnen mij met hetzelfde helpen, juist omdat mijn werkzaamheden zo veelzijdig zijn is het moeilijk om mijn bedrijf te profileren op internet dus moet ik het echt hebben van mond-tot-mondreclame. Ook ben ik niet zo goed in het administratieve gedeelte van een eigen onderneming dus hierbij zijn alle tips welkom!

 

Meer weten over Judith van Iersel?