Joyce van Zadelhoff

Joyce van Zadelhoff, 24

Ondernemer sinds: 2019

Ik ben creatief maker van beeld en verhaal. Dat betekent dat ik content (foto, video, blog) maak. De ene keer gaat dat over maatschappelijke, sociale en milieuvraagstukken die mij zelf aangaan, en de andere keer is dat in opdracht van een andere sociaal ondernemer. Ik noem mezelf ook weleens ‘aspirerend wereldverbeteraar’. Ik zie zoveel dingen op deze wereld die mooier en beter kunnen, dan wil ik daar iets mee doen. ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf’ – volg ik zeker, maar ik vind het ook belangrijk om onderweg anderen mee te nemen in mijn proces en te inspireren om zich ook in te zetten voor een betere wereld. Mijn droom is het kunnen ondersteunen van sociale projecten en organisaties met het verspreiden van hun visie en daarnaast mijn eigen platform te hebben met leerzame en inspirerende content over maatschappelijke, sociale en milieuvraagstukken.

Ondernemerschap bevalt mij erg goed. Ik heb altijd zoveel ideeƫn en op deze manier heb ik de kans om die ook allemaal uit te werken op mijn eigen tempo. Waar ik nog hulp bij kan gebruiken is het commerciƫle gedeelte van ondernemen. Ik vind het moeilijk om een prijs te bepalen en om (voor mijn gevoel) veel geld te vragen voor mijn werkzaamheden, omdat ik werk vanuit mijn hart. Maar omdat ik toch echt mijn huur zal moeten betalen zal ik hier wat evenwicht in moeten vinden, wellicht kunnen andere ondernemers mij hierbij helpen.

Ik kan op mijn beurt andere startende ondernemers helpen met het achterhalen van hun visie. Dan bedoel ik niet per se de visie vanuit je product/dienst, maar je eigen visie als mens. Als ondernemer heb je namelijk de vrijheid om daar naar te luisteren en er wat mee te doen, pak die vrijheid!

www.joycevanzadelhoff.nl

Meer weten over Joyce van Zadelhoff?