Amber Dijs

Amber Dijs, 27

Ondernemer sinds: 2020

Op 1 april ben ik, samen met Pien Rutten, Amber & Pien gestart. Wij maken campagnes en programma/evenementen in de culturele sector.

Na mijn studie grafisch ontwerp hield ik me al vrij snel meer bezig met het event achter de poster. Als marketeer werkte ik voor o.a. Het Zuidelijk Toneel, Freshheads en Dutch Design Week. Nu wil ik alles wat ik daar geleerd heb inzetten in mijn eigen onderneming. Mijn droom is er via onze onderneming en onze projecten aan bij te dragen dat Tilburg een nog vettere stad wordt waar nog meer vreemde en schurende dingen gebeuren.

Ik ben een onrustige millenial die 100 miljoen dingen tegelijk wil doen en ik ben geen ochtendmens. Daarom is het ondernemerschap perfect voor mij, ik kan mijn eigen tijd indelen en doen wat ik wil. Omdat ik in de culturele sector én in ‘het bedrijfsleven’ heb gewerkt weet ik het verschil tussen deze twee en ook wat ze van elkaar kunnen leren, dit kan ik delen met andere ondernemers. Verder ga ik graag met anderen in gesprek over hun doelen en ambities voor Tilburg om te kijken of we samen toffe dingen kunnen gaan organiseren!

www.amberpien.nl

 

Meer weten over Amber Dijs?