8 okt: avond voor jonge Tilburgse ondernemers

De volgende generatie van Tilburgse ondernemers staat centraal tijdens de vierde ondernemersavond van het project NextGen013, een initiatief van Jongerenwerk R-Newt. Vijf jonge ondernemers vertellen er over het avontuur dat ze zijn aangegaan en aanwezigen krijgen de kans om al hun vragen over ondernemen te stellen aan aanwezige experts en aan de ondernemers.

De avond is niet alleen interessant voor jongeren die al ondernemer zijn of starter zijn. Ook jongeren die dromen over het ondernemerschap zijn meer dan welkom. Uit de eerdere edities van deze sessies blijkt dat er veel jongeren met plannen rondlopen om voor zichzelf te beginnen. Sommige zijn al heel ver en zoeken alleen nog wat ondersteuning op bepaalde gebieden. Anderen spelen vooral met het idee en willen kijken wat er komt kijken bij ondernemen. De vijf (startende) ondernemers die vertellen over hun bedrijf zijn Charif Abdellah (Charif’s Barbershop), Nanda Wassink (Zorgimkerij), Tess Steijvers (Studio Tess), Bob Rekelhof (Rekelhof Media Company) & Mascha van Kleef (Geluid Licht Sound design).

Tijdens de vragensessie richten we ons vooral op de financiën, de communicatie en het ‘friskijken’: wat is je onderscheidende product, aanpak of concept? Zo kun je je idee van meerdere kanten helpen versterken, vragen stellen en verkennen of het ondernemen bij je past. Degenen die door willen kunnen verder geholpen worden in een ‘boost’ traject van NextGen013, waarbij je gedurende 90 dagen gebruik kunt maken van ondersteuning om van je onderneming een succes te maken.

Heb je interesse?

Kom dan langs op dinsdag 8 oktober bij V39 aan de Veemarktstraat 39! We vinden het fijn als je vantevoren aanmeldt via het formulier.

Adres en tijd
V39 – Veemarktstraat 39 5038 CT Tilburg.
Deuren open om 18:45 uur. We beginnen om 19:00 uur. Einde 21:00 uur. Entree gratis.